Pavo 18 Plus 15 kg

Neohodnoceno
 
 

Pavo 18 Plus pokrývá nároky stárnoucích koní bez toho aniž by jejich organismus zbytečně zatěžoval. Toto bezprašné müsli pomáhá koňskému seniorovi zůstat vitální a fit. Pavo 18 Plus je plnohodnotným krmením pro každý den. Speciálně vyvinuto pro všechny koně ve věku 18+, koně s horší kondicí a hubené koně.

Dostupnost na skladu u dodavatele
Měrná cena 55,93 Kč / 1 kg
839 Kč    
Kód produktu KRM14728
Kategorie krmivo
 

Pavo 18 Plus pokrývá nároky stárnoucích koní bez toho aniž by jejich organismus zbytečně zatěžoval. Toto bezprašné müsli pomáhá koňskému seniorovi zůstat vitální a fit. Pavo 18 Plus je plnohodnotným krmením pro každý den. Speciálně vyvinuto pro všechny koně ve věku 18+, koně s horší kondicí a hubené koně.

Důležité vlastnosti:
- lehce stravitelné složení podporující trávení
- esenciální aminokyseliny pro udržení kondice
- obsah cukru přizpůsobený potřebám starších koní
- přidané Omega 3 a Omega 6 mastné kyseliny
- přizpůsobený obsah vápníku a fosforu
- antioxidanty pro posílení imunity
- přidané vitamíny a minerály
- malé pelety, které se snadno rozpadají pro koně s problémy se zuby.

Složení:

Sójové slupky, pšenice, špalda, vojtěška, extrahovaný sojový šrot, pšeničná mouka krmná, pufovaný ječmen, třtinová melasa, ovesná krupice, řepkový extrahovaný šrot (moučka), sójový olej, jablečné výlisky sušené, lněné semeno, kukuřičný lepek (gluten) krmný, chlorid sodný, hrachové vločky, mrkvové vločky, pšeničné otruby, oxid hořečnatý, slunečnicový extrahovaný šrot, čekankové řízky, lněný olej.

Analytické složky:

Stravitelná energie - 12.4 MJ/kg, Energie - 0,86 EWpa, stravitelný hrubý protein - 125 gr/kg, hrubý protein - 15,5 %, hrubé oleje a tuky - 7,0 %, hrubá vláknina - 16,0 %, hrubý popel - 8,0 %, cukr - 5,0 %, škrob - 17,0 %, L-lysin - 7,9 g, Methionin - 2,2 g, Omega-3 - 11,4 g, Omega-6 - 27,5 g

Způsob použití a dávkování:

Velký kůň 2 kg/den (330 g na 100 kg živé váhy).
Pro koně v horší kondici max. 800 g na 100 kg živé váhy.

Hmotnost 15 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.