MARTY konz. pro psy Signature-zvěřina 800 g DNŠ

Neohodnoceno
 
Útulek potřebuje Efekt lupa
 

MARTY DeLuxe konzerva – zvěřinové steaky: Jednosložková krmná surovina pro psy ve formě kusů masa (steaky) ze zvěřiny nabízí psovi možnost stravy z čistého a 100% masa bez jakéhokoliv zatížení přidanými konzervanty nebo jinými přísadami.

Dostupnost ještě (437 ks)
Měrná cena 11,13 Kč / 100 g
89 Kč    
Kód produktu ZB000726-07
Kategorie 07. Dejte nám šanci, z.s.
 

Popis produktu:

MARTY DeLuxe konzerva – zvěřinové steaky: Jednosložková krmná surovina pro psy ve formě kusů masa (steaky) ze zvěřiny nabízí psovi možnost stravy z čistého a 100% masa bez jakéhokoliv zatížení přidanými konzervanty nebo jinými přísadami.
Konzerva pro psy ze stoprocentního masa z celých nemletých kusů masa. Neobsahuje žádná aditiva ani konzervanty - jen maso.
MARTY konzerva pro psy ze 100% masa se vyznačuje stoprocentní živočišnou složkou bez obsahu rýže, sóji, brambor, ale ani přidaných konzervantů. Obsah konzervy je složen ze 100 % z masa obsahující celé kusy nemleté svaloviny nejvyšší kvality nebo například celé kusy kuřat (čtvrtky, křídla, krky,...), hovězí steaky, zvěřinové steaky atd. Konzerva obsahuje kusy masa i s kostmi, tak jak je tomu v případě přirozeného krmení. Není to však na škodu a kosti nemohou poranit trávicí trakt psa, protože jsou vlivem sterilizace za vysokých teplot a tlaku zcela měkké a rozpadají se při prvním slabším zmáčknutí. Naopak jsou tedy velice vhodné pro stravu psa, neboť obsahují vysoké množství kalcia, v kloubech kolagenu a v neposlední řadě také kostní dřeň. To vše navíc pejskovi předkládáte přirozeným způsobem namísto drahých chemicky vyráběných práškovitých doplňků stravy!

Složení:

Vedlejší produkty živočišného původu (zvěřina).

Analytické složky:

Hrubý protein (250 g/kg), hrubý tuk (90 g/kg), hrubý popel (10 g/kg), hrubá vláknina (5 g/kg), vlhkost 65 %.

Doporučené dávkování:

Na hmotnost psa 5 kg je 200 g krmiva denně.

Hmotnost 0.8 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.